Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Error in Hiring?

jay_badani
Active Member
Jay B Member Since: Sep 5, 2019
1 of 10

I am trying to hire one of the bidders on my Jobs.  But on the Last step it just stays still or doesn't hire.  Even though I have added the valid payment method and everything seems fine.  It gives me error "Please try again after sometime" why?

 

I am running out of time and can't see any reason for this delay.  Please help.

 

 

Thanks in anticipation,

Jay

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2 of 10

Hi Jay,

 

Thanks for reaching out to us. One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further.

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
dysuryawanshi
Active Member
Dnyaneshwar S Member Since: Mar 1, 2020
3 of 10
https://www.upwork.com/ab/c/7129780/offer/new/6941507/job-application/1234001717874130944/1233817534... I am getting error whenever i am going to hire freelancer. Pleas check and let me know
djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
4 of 10

Hi Dnyaneshwar,

 

I'm sorry for the inconvenience this has caused you. Could you please send me a private message with the screenshot of the error you are getting so that I can assist you further?

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
dysuryawanshi
Active Member
Dnyaneshwar S Member Since: Mar 1, 2020
5 of 10
PDA
dysuryawanshi
Active Member
Dnyaneshwar S Member Since: Mar 1, 2020
6 of 10

Please check attachment

 

**Edited for Community Guidelines**

dysuryawanshi
Active Member
Dnyaneshwar S Member Since: Mar 1, 2020
7 of 10

Please check attachment

 

**Edited for Community Guidelines**

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
8 of 10

Hi Dnyaneshwar,

 

Thanks for following up. One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further.

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
eb554cf6
Active Member
Mark H Member Since: Mar 1, 2020
9 of 10

Dear Upwork team, we encounter the same problem when hiring a freelancer. We checked this solution page and go to update company details. But it showed "Company contact can't be updated. Please, try again later." We want to hire a freelancer asap. Can you help? Thanks.

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
10 of 10

Hi Mark,

 

Thanks for reaching out to us. One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further.

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS