Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Error while trying to complete the contract

Active Member
Pawel P Member Since: Aug 7, 2016
21 of 52

@Valeria K wrote:

Hi Pawel,

 

I see you already have a ticket open about this issue. We'll have an agent reply and assist you shortly.


I raised a ticket with the support team. A week passed. The issue is still not fixed.

 

Can someone help me ?

 

I can't hire a freelancer. I'm getting a error message "An error occurred while processing your request. Please try again.".  The message gives no clue what's behind the error.

 

Attaching the screenshot.

Moderator
Vladimir G Moderator Member Since: Oct 31, 2014
22 of 52

Hi Pawel,

 

I'm sorry about the problem you're having. I'll ask someone from our team to follow up with you directly via your ticket. Please keep checking for further updates.

Active Member
David B Member Since: Sep 14, 2016
23 of 52

I'm having the same issue. Please fix ASAP.

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
24 of 52

Hi David,

 

It looks like the team has already escalated the ticket you submitted about this issue. They will keep you updated using that ticket as well.

 

Sorry about the inconvenience.

~ Valeria
Untitled
Active Member
Alexey B Member Since: Jun 15, 2017
25 of 52

I'm having the same issue. Please fix.I tried to do it yesterday and today.

Active Member
Jean H Member Since: Oct 9, 2017
26 of 52

An error occurred while processing your request. Please try again.

 

I cant hire. my payment method is verified.

 

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
27 of 52

Hi Jean,

 

Could you please update your contact information and address under your Settings and try to send an offer again?

~ Valeria
Untitled
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
28 of 52

Hi Alexey,

 

Did you already tried troubleshooting,  clearing cache and another browsers?
Let me know if this did not worked for you, and i will escalate your problem.


Untitled
Active Member
Alexey B Member Since: Jun 15, 2017
29 of 52

Yes, I tried. As a result of the finished work, I added a large block of Russian text (through copy of the text from buffer) and got the appropriate error. If I insert only one sentence (without copying from the buffer). the error is not repeated. 

Active Member
Harris T Member Since: Oct 8, 2017
30 of 52

hello,

 

I have the same problem when i try to hire a freelancer

An error occurred while processing your request. Please try again.
 
Any solution?
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS