Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Change the country of residence

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1151 of 3,300

Hi Joseph, 

I've updated your country from UK to Australia as requested. Please update your address in your settings page with your new address. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Joseph M Member Since: Apr 9, 2019
1152 of 3,300
Thanks so much!
Highlighted
Active Member
Balbir S Member Since: Apr 20, 2020
1153 of 3,300

Unable to complete the Location - Address informtaion because the 'Country' option is greyed out/defaulting to the US. I am based out of Mexico. I see it's a common problem going by this thread, so I figured I'd just enter my non-US address, leaving the country incorrect until someone at Upwork can assist with editing it, but it does not allow /recognize any non-US Street address either, so can't seem to fill anything up. Assistance appreciated

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1154 of 3,300

Hi Balbir, 

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address once you`re ready. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Kiana K Member Since: Apr 9, 2019
1155 of 3,300
Hi there,

Please change it to the - UK, England
City:- London.

Please advise me how soon it will be done?

Thanks.
Kiana
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1156 of 3,300

Hi Kiana,

 

Thank you for reaching out to us. I've escalated your request to our support team. One of our agents will reach out to you directly via support ticket to assist you with your concern.


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Leo O Member Since: Apr 9, 2019
1157 of 3,300

Hello Upwork community.

 

I am in the process of creating my Upwork account. I am from the United States but am living in Germany at the moment. When creating my account, I set my location to the USA but I am now in the page where I need to recieve a verification code sent to a US phone number (as I am currently living in Germany, I do not have a US phone number) There seems to be no simple way for me to change my country to Germany as the location is already locked to the USA, and I can't seem to go back and change the country as well. Is there anything I can do?

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1158 of 3,300

Hi Leo, 

I have updated your country to Germany. You should now be able to update your address in your Settings page. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Natalia S Member Since: Apr 8, 2018
1159 of 3,300

Hi, I would like to change my country to Argentina, but the field is blocked. Can anyone help me, please?

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1160 of 3,300

Hi Natalia,

Our team just updated your country, feel free to update the rest of your address. Thank you!


Untitled
TOP KUDOED MEMBERS