Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Cannot change country when Signing Up

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
931 of 3,888

Hi Vincent,

 

Your country has been updated to Argentina. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Vincent M Member Since: May 20, 2018
932 of 3,888

Thanks Bojan, I was sorry to ask but you've really helped me.

Highlighted
Community Guru
Amanda F Member Since: Aug 8, 2015
933 of 3,888

This all makes me wonder how many freelancers are set on US when they aren't actually in the US and getting to see jobs that I no longer have access to see. Woman Indifferent

Highlighted
Active Member
Carlos Eduardo V Member Since: Jun 18, 2018
934 of 3,888

I can't change my country neither!

Actually, I don't know why it's locked in USA, but I would like to change to Brazil.

 

 

Highlighted
Community Guru
Ryan C Member Since: Feb 3, 2017
935 of 3,888

Hello Carlos,

 

I just changed your country to Brazil. You may now update your address information correctly. Thank you!


Untitled
Highlighted
Active Member
Nurbek B Member Since: May 24, 2020
936 of 3,888

 I accidentally chose USA while signing up and can't change it to Russia now, my email is

**Edited for community guidelines**

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
937 of 3,888

Hi Nurbek,

 

Your country has been updated to Russia as you have requested. You may now continue adding the rest of your profile information. Thank you!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Maria Belen A Member Since: Apr 13, 2018
938 of 3,888

Been trying to sign up today to Upwork, but I can't complete the application without changing the country. It's currently locked to Albania, and I cannot access settings yet to change it. I currently reside in Canada.

Highlighted
Community Guru
Nina K Member Since: Nov 29, 2017
939 of 3,888

Hi Maria,

Your country should now be reflecting Canada. Please go ahead and complete your address information and let us know if you run into any issues with this, thanks!

~Nina
Highlighted
Active Member
Andrea A Member Since: May 20, 2018
940 of 3,888

Hello Nina! I just created my UpWork session and I don t know why the country is locked (and in grey colour). It puts automatically "Bolivia" and I cannot change...that's a problem cause then all the information (address, studies) is related to Bolivia in this case and I am from Uruguay.

Please let me know how can we arrange this problem.

Thank you!

Regards, 

 

Andrea

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS