Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

Highlighted
Active Member
Andrea A Member Since: May 20, 2018
921 of 3,808

Hello Nina! I just created my UpWork session and I don t know why the country is locked (and in grey colour). It puts automatically "Bolivia" and I cannot change...that's a problem cause then all the information (address, studies) is related to Bolivia in this case and I am from Uruguay.

Please let me know how can we arrange this problem.

Thank you!

Regards, 

 

Andrea

Highlighted
Community Guru
Jo-An B Member Since: Aug 2, 2016
922 of 3,808

Hi Andrea,

Country has been changed to Uruguay. Please continue to complete your profile and let us know if you need further assistance.

~ Jo-An

Untitled
Highlighted
Active Member
Andrea A Member Since: May 20, 2018
923 of 3,808

Thak you very much! Smiley Happy 

Regards

Andrea

Highlighted
Active Member
Benjamin M Member Since: Jul 16, 2018
924 of 3,808

Hi,

I have the same issue as the other two in this thread, country has been locked to America when I'm in the UK (and chose that option during initial sign-up). Please change it so I can continue sign-up, thanks.

 

Ben

Highlighted
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
925 of 3,808

Hi Ben,

 

I had your account country updated.

 

Thanks!

~ Valeria
Untitled
Highlighted
Active Member
Benjamin M Member Since: Jul 16, 2018
926 of 3,808

Thanks!

Highlighted
Active Member
Amruta L Member Since: Mar 3, 2019
927 of 3,808

Hi I need to change my country from USA to India can you help me in doing same my I’d is **edited for Community Guidelines**. i had messaged you earlier regarding same it’s not yet sorted out

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
928 of 3,808

Hi Amruta, 


I can see you already have an open ticket for your request. The team will reach out to you with more information about your account through your open ticket. Feel free to follow up should you have more questions or need clarification about your account.


-Avery
Untitled
Active Member
Lawal O Member Since: Jun 21, 2018
929 of 3,808

I am unable to change the country of residence to Nigeria from Algeria in my profile creation.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
930 of 3,808

Hi Lawal,

I just checked your account and you were able to update your country to Nigeria, if you need further help let me know. Thank you!


Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS