Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Wrong country picked when signing up, how can I change it?

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1241 of 3,939

Hi Shilpi,

 

I've just updated your country, feel free to update your address by going to Settings > My Info. Thank you.


Untitled
a_yela
Active Member
Alejandro Y Member Since: Jan 5, 2019
1242 of 3,939

I cannot seem to change my country as I am asked for a phone and address but cannot give a US one. I inted to live there but currently reside in Spain.

browersr
Community Guru
Scott B Member Since: Nov 20, 2015
1243 of 3,939

[Deleted] 

 

Seems I misunderstood what the poster was trying to do.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1244 of 3,939

Hi Alejandro,

 

We updated your country to Spain, please add the rest of address information to your profile. Thank you.


~ Bojan
Untitled
rachelmdolan
Active Member
Rachel D Member Since: Jan 6, 2019
1245 of 3,939

Hi,

 

I need to change my country of residence from Spain (where I am currently visiting) to the UK, where I live, but it won't allow me to make this change.

 

Thanks

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1246 of 3,939

Hi Rachel, 


Looks like your country has already been updated. Let us know if there is something else we can help you with!


-Avery
Untitled
yahiabelal
Active Member
Yahia B Member Since: Jan 6, 2019
1247 of 3,939

I thought that I should enter my nationality not my place of residence when creating my account ... and I was mistaken! 

How can I change it from Egypt to Malaysia?

kamalahmed47
Active Member
Ahmed K Member Since: Oct 11, 2018
1248 of 3,939

Sorry brother , But i think upwork doesn't support changing the country name. 

You can send them a message in support and may be they can change it manually for you.

 

joanbonjoc
Community Guru
Jo-An B Member Since: Aug 2, 2016
1249 of 3,939

Hi Yahia,

Your country was changed to Malaysia, feel free to add the rest of the information to your account. Thank you.

~ Jo-An

Untitled
fujitsoo
Active Member
Jisoo H Member Since: Dec 27, 2020
1250 of 3,939

 

Hi, I just want to change my location to the US since I'm based in LA, but there is no edit button in the 

profile setting page. Could you change my location to Los Angeles, USA please? Thank you.

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS