Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Wrong country while creating my profile

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
171 of 3,947

Hi Marcella,

 

To update your city please go to Settings > Contact Info > Location and update your address. Thank you.


Untitled
403a0769
Active Member
Marcella T Member Since: Jun 27, 2020
172 of 3,947

Thank you for your help! 

 

petra_r
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
173 of 3,947

Marcella T wrote:

 

It still says Taipei, Australia on my profile.


It doesn't, it says Taipei, Austria. The timezone is also wrong.

You need to update the city yourself under settings.

venuspannu
Active Member
Venus P Member Since: Feb 16, 2019
174 of 3,947

Hi Team,

 

I also stuck with this problem.

I am creating my profile and it is showing my country as Unitest states and not allowing me to change the same.

I need to set the same to India.

Please help me as appropriate.

crayhernandez
Community Guru
Cray H Member Since: Jul 21, 2018
175 of 3,947

Venus,

 

I have updated the country to India, please fill out the rest of the address on your profile. 

anas-i
Active Member
Anas I Member Since: Feb 27, 2019
176 of 3,947

Hi Team,

 

I also stuck with this problem.

I am creating my profile and it is showning my country as United States and not allowing me to change same.

I need to set same to Malaysia.

Please help me as appropriate.

 

Thanks

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
177 of 3,947

Hi Anas,

 

I`ve updated your country, feel free to add the rest of your address now. Thank you.


Untitled
anas-i
Active Member
Anas I Member Since: Feb 27, 2019
178 of 3,947
thank you
6ef28f2a
Active Member
Agusta G Member Since: Jan 28, 2021
179 of 3,947

Hi Avery,  I was on vacation in the us when i started my account but live in the United Kingdom - could you change this for me?

 

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
180 of 3,947

Hi Agusta,

 

You can go to Settings > My Info and update your location there. Let us know if you need further help.


Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS