Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Address Change

topofmind
Active Member
Alison H Member Since: Apr 8, 2019
1521 of 3,947

I set up my profile when I was living in Australia but am now residing in the US but am unable to revise my profile to reflect this. Can anyone help?

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1522 of 3,947

Hi Alison,

 

We have updated it from our end to the United States. Let us know if you need further assistance. 

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
andresobandol
Active Member
Wilson O Member Since: Apr 9, 2019
1523 of 3,947

Hello, My country is Colombia and I selected United States at some point of the profile creation. Please help me updating it. Thanks

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1524 of 3,947

Hi Wilson,

 

We have updated it from our end to Colombia. Let us know if you need further assistance. Thank you.


~ Bojan
Untitled
jlborgman
Active Member
Jordan B Member Since: Apr 9, 2019
1525 of 3,947

Hello there,

 

This seems to be a common issue, but I'm trying to register my profile with Upwork and my country is set to the United States and greyed out. I actually live in Japan. Any advice?

 

Thanks!

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1526 of 3,947

Hi Jordan,

 

Your country has been updated to Japan. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
kianathewriter
Active Member
Kiana K Member Since: Apr 9, 2019
1527 of 3,947

Hi there, I am trying to create my profile. I filled everything and when I came to the address. I couldn't change the country. It's USA grey boxed which cannot be changed. so, can anyone please help me how to change the country name so, I can fill rest of the address and complete my profile? Look forward to hearing some answers and solutions soon. Thanks in advance. Best.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1528 of 3,947

Hi Kiana,

 

Please advise as to which country your account should reflect as your location and we'll update it from our end?

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
joeeditbureau
Active Member
Joseph M Member Since: Apr 9, 2019
1529 of 3,947

Hi there, just wanting to report the same issue as the previous posters - I live in Australia, but tried to set up an account while travelling in the UK. I'm now trying to switch my country to Australia, but it's stuck on 'UK' - please could you help me switch it?

 

Thanks,

 

Joe

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1530 of 3,947

Hi Joseph, 

I've updated your country from UK to Australia as requested. Please update your address in your settings page with your new address. 


-Avery
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS