Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Stationed abroad, can't change country code

Highlighted
Active Member
Ely M Member Since: May 19, 2019
1331 of 3,584

Hey guys, I'm a military dependent stationed in South Korea. I've recently signed up but I can't finish my application because I can't change my country code to South Korea (+82) 

Is it possible to work through this?

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1332 of 3,584

Hi Ely,

 

I checked and it looks like your address is still not updated to South Korea. Please update your address to your current location. If you need further help, please let us know, we're always here to help. Thank you!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Ely M Member Since: May 19, 2019
1333 of 3,584

Thank you for replying Joanne. I can't change the country, however. 

Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1334 of 3,584

Hi Ely,

 

I apologise for the delay. Your country is now updated from the US to South Korea. Let me know if I can assist you further with anything. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Sebastian A Member Since: May 20, 2019
1335 of 3,584

On ¨create your profile¨ section, in the address part, it does´t allow me to select a different country from the US. Please look at photo to see what I mean.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1336 of 3,584

Hi Sebastian, 

Kindly confirm what country you wish to change your country to so that I can check this further for you. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Sebastian A Member Since: May 20, 2019
1337 of 3,584

Hi Avery,

 

Thank you for your reply, currently I´m located in Guatemala. 

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1338 of 3,584

Hi Sebastian,

 

We've updated your country to Guatemala. You may now log in and complete your profile. Feel free to message us if there's anything else you need assistance with or if you have questions. Thank you!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Joel B Member Since: May 21, 2019
1339 of 3,584

Hello

 

I'm creating my profile on upwork and have inadvertantly put UK as my country.

I live in Spain and need to use by Spanish phone to verify my account.

I have no settings option I can use to change this.

Can somebody help?

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1340 of 3,584

Hi Joel, 

I have updated your Upwork account as requested. Please update your address by going to your Contact Info page (Settings > Contact Info). Let me know if I can assist you further with anything!


-Avery
Untitled
TOP KUDOED MEMBERS