Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Unable to change Country

create_solve
Active Member
Create S Member Since: Jun 2, 2019
1711 of 3,939

I want to change country to India. Kindly help.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1712 of 3,939

Hi Create,

 

Your country is now updated, please keep in mind that your name needs to be your full legal name as well. Thank you.


Untitled
uwczsd
Active Member
Dustin S Member Since: Jun 3, 2019
1713 of 3,939

when creating my profile, the address section doesn't allow me to change the country, and by default it is United States. If I put any random address, then I was asked to provide an U.S. phone number for verification.

Upwork doesnot all anyone from China for regestration?

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1714 of 3,939

Hi Dustin,

 

We do allow users from China to sign up on Upwork, your country was updated to China. Feel free to update the rest of your address when you`re ready. Thank you.


Untitled
tomaszl
Active Member
Tomasz L Member Since: Jun 4, 2019
1715 of 3,939

Same here - I signed up a while ago and my location changed. I'm currently in Poland - if you could update it that'd be great.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1716 of 3,939

Hi Tomasz,

 

Thank you for reaching out to us. We have updated it from our end to Poland. Feel free to add the rest of the information on your profile. 


~ Bojan
Untitled
evatvh
Active Member
Vui Hwan T Member Since: Jun 5, 2019
1717 of 3,939
Dear Sir,

I have recently set up my account in Malaysia. However, I am actually located and work in Singapore. I tried to change my country, but I couldn't.
I would like to request help from support team to change my country to Singapore.
Thank you.
g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1718 of 3,939

Hi Vui,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
evatvh
Active Member
Vui Hwan T Member Since: Jun 5, 2019
1719 of 3,939
Hi,

Thank you for your help.
I have log-on to my profile, noticed that the location shown as Limbang,
Singapore.

Could you help to remove 'Limbang'? Because Singapore doesn't have state.
The state, city and country are all the same i.e Singapore. The postcode is
correct and please remained at 542190.

Thank you very much.




g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1720 of 3,939

Hi Vui,

 

To edit your address please go to Settings > Contact Info > Location. Here you will be able to add your correct address and update your city as well. Thank you.


Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS