Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: How to change my country?

Active Member
Vui Hwan T Member Since: Jun 5, 2019
1711 of 3,918
Hi,

Thank you for your help.
I have log-on to my profile, noticed that the location shown as Limbang,
Singapore.

Could you help to remove 'Limbang'? Because Singapore doesn't have state.
The state, city and country are all the same i.e Singapore. The postcode is
correct and please remained at 542190.

Thank you very much.




Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1712 of 3,918

Hi Vui,

 

To edit your address please go to Settings > Contact Info > Location. Here you will be able to add your correct address and update your city as well. Thank you.


Untitled
Active Member
Josef R Member Since: Jun 7, 2019
1713 of 3,918

How can I change my country during the profile creation?

It shows USA when infact I am from Israel.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1714 of 3,918

Hi Josef,

 

Your country has been updated to Israel. Let us know if you need further assistance. Thank you.


~ Bojan
Untitled
Active Member
Anderson A Member Since: Jun 10, 2019
1715 of 3,918

I need to change my country location to Senegal.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1716 of 3,918

Hi Anderson,

 

We have updated it from our end to Senegal. Let us know if you need further assistance. 

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
Active Member
Pamela S Member Since: Jun 10, 2019
1717 of 3,918

Hello everybody, I was working in the US for a while when a friend signed me up. It was all okay until he forgot I didn't live in the country and set my address as the place I was staying in. Now I can't change the country and I can't even try to verify the account because it doesn't let me use my Mexican phone number. I really want to start using the app but I can't until I do that. Please help.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1718 of 3,918

Hi Pamela,

 

We have updated your Country from our end to Mexico. Let us know if you need further assistance. 

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
Active Member
Ron M Member Since: Jun 11, 2019
1719 of 3,918

I started to setup an account a few months ago when I was in the US. I am currently in Australia and would like to complete the profile. The problem is that "Country" cannot be changed because it is grayed out.

 

Active Member
Carlos G Member Since: Jun 12, 2019
1720 of 3,918

Good evening,

 

I'm having the same issue as I cannot change my country to Colombia. May I please get assistance on this matter?

TOP KUDOED MEMBERS