Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

how to change country location?

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
1411 of 3,277

Hi Paulina,

 

Thanks for reaching out to us. I have updated your country as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Charles G Member Since: Jun 23, 2019
1412 of 3,277
Please update my country to thailand. Thank you
Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1413 of 3,277

Hi,Aleksandar

is it resolved yet?

the country in "Create your profile" page i saw have not changed,please!

Highlighted
Active Member
Rahul T Member Since: Jun 23, 2019
1414 of 3,277

Hello Aleksander
Please help me too with this problem..
I am from India and my country is set to USA by default.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1415 of 3,277

Hi Rahul, 


The team will follow up with you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Rahul T Member Since: Jun 23, 2019
1416 of 3,277

Hi Avery O,

is it resolved yet?

the country in "Create your profile" page i saw have not changed, please!

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1417 of 3,277

Hi Rahul,

 

Our team has already reached out to you via ticket to assist you further with your country. If you have any additional questions feel free to post them on your ticket, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Fil P Member Since: Jan 22, 2020
1418 of 3,277

Hello!

I'm creating my profile and I live in Portugal. However, country field in registering is grayed out and stuck in USA. Could you please change it withou losing all the information I spent 2 hours filling in the last pages of register?

 

Thank you very much!

Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1419 of 3,277

When I signed up, I chosed a wrong country by mistake. So when I add an verified phone number, the zip code prefix of inputing phone number is not correct! Please help.

Thanks with best regards: 

Carmel**Edited for Community Guidelines**

Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1420 of 3,277

"Create your profile"  page as below:

 

TOP KUDOED MEMBERS