Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: how to change country location?

Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1421 of 3,291

"Create your profile" page as below:

2019-06-23_223808.png

 

Personal Information changed like this :

2019-06-23_224122.png

 

but it does not work.

 

2019-06-23_224454.png

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
1422 of 3,291

Hi Carmel,

 

Please let us know into which country would you like us to update your account.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1423 of 3,291

The same country as Bruce Lee 

Thank you   Cat Happy

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
1424 of 3,291

Hi Carmel,

 

Could you please clarify what country you are referring to?

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1425 of 3,291

China

Sorry, I thought everyone knows Bruce Lee.

 

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1426 of 3,291

Hi Carmel,

 

Thanks for confirming. I checked your account and it looks like our team reached out to you regarding your account. Please follow the instruction they have provided on the email, thank you!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Community Guru
Mary W Member Since: Nov 10, 2014
1427 of 3,291

I would be a lot more worried about my profile picture (Bruce Lee as a child) and the mis-match between my "location" and time zone if I were you.

Highlighted
Active Member
Carmel W Member Since: Jun 23, 2019
1428 of 3,291

good eyesight Smiley Tongue

Highlighted
Active Member
Alex E Member Since: Jun 24, 2019
1429 of 3,291

I have a long-running client account and I was trying to create a freelance account under the former.

 

My previously existing account was under a London address, but I don't live there anymore. I am now stuck in the "Create your profile" account page, which asks for a British address and phone number which I don't have anymore.

 

I'm not given the option to go back, or to change any of the account settings back to Spain, or anything similar - I am effectively stuck in limbo, and my account is unusable. This is a very strange product design decision...

 

How can I go back and change my country back to Spain? Thank you.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1430 of 3,291

Hi Alex,

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address. If further help is needed let me know, thank you.


Untitled
TOP KUDOED MEMBERS