Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Change country location

Active Member
Mert T Member Since: May 26, 2019
1201 of 1,746

I have the same problem, could you help me change my country to Turkey please.

Thank you

Mert Talu
**Edited for Community Guidelines**

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
1202 of 1,746

Hi Mert,

 

Thanks for reaching out to us. I have updated your country as requested. You should now be able to update your address by going to your settings page and updating your address in your Contact Info page.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Mert T Member Since: May 26, 2019
1203 of 1,746
Thank you for your help

Active Member
Vicky V Member Since: Jun 25, 2019
1204 of 1,746

I recently signed up for Upwork and while submiiting my applicaion, by default my country is selected as United States and it is disable for me to update. I want to update it to India but I cannot do it. Can you please help me out? I don't know where and whom should i contact.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1205 of 1,746

Hi Vicky,

 

Your country has been updated to India. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Akshay C Member Since: Jun 26, 2019
1206 of 1,746

Hi mods, please change my country of residence to Germany.

Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1207 of 1,746

Hi Akshay, 

The team will follow up with you through an email with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Ana B Member Since: Jun 28, 2019
1208 of 1,746

Hello,

 

When I signed up on Upwork I was based in London, UK, but since a week ago I moved to Switzerland. Can you please help me change the country location? Thank you!

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1209 of 1,746

Hi Ana,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Active Member
Ernest Karl D Member Since: Jun 28, 2019
1210 of 1,746
Hi,

I was on the part on putting my location details but I am having a problem on changing the country. The one appearing is in United States but I am from the Philippines. The box is grayed out and there is now way I can change it. Please help asap.



Regards,

Ernest DR
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS