Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: I need to change my country but I'm still in the signup process

Active Member
Salman Y Member Since: Jul 2, 2019
1251 of 1,884

Hi, I cannot change my location country. I created the account when I was in Saudi Arabia, but now I am in Canada and it keeps on showing Saudi Arabia with no option to change. Please help.

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
1252 of 1,884

Hi Salman,

 

I've updated the country setting on your account. Please, complete the rest of the information on your account and submit it for a review once you're ready. 

 

Thanks!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Jacob S Member Since: Jul 3, 2019
1253 of 1,884
Hello, I'm trying to sign-up and verify my phone number. However I am unable to change the country code of my phone number. The only number I have access to at the moment is an Israeli number. Please advise how to proceed.
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1254 of 1,884

Hi Jacob,

 

Your country has been updated to Israel. Feel free to update your profile with the rest of the information.

 

Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Victoria D Member Since: Jul 4, 2019
1255 of 1,884

Hi,

 

Everytime I log in, I need to verify my account. I am stuck on setting up my profile page. But the country information is wrong and I can't change it. I also can't enter a phone number of a country where I don't have a phone number from.

 

How can I change my country to Germany?

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1256 of 1,884

Hi Victoria,

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address and complete your profile. Thank you.


Untitled
Active Member
Philip H Member Since: Jul 4, 2019
1257 of 1,884

Hello,

 

I need to change the location associated with my account. It's currently set to United Kingdom but it should be Spain. However, each time I try to edit my account it redirects me to the "Your Profile" form. I can't progress past this because I need to verify my telephone number, which is a Spanish number and should be prefixed with +34, but the input box has a +44 prefix locked in.

 

Please help.

 

Kind regards

 

Phil

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1258 of 1,884

Hi Philip,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Kairat B Member Since: Jul 4, 2019
1259 of 1,884
Hi, I need to change my country from US to Canada
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1260 of 1,884

Hi Kairat,

 

Your country has been updated to Canada. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!

~ Bojan
Untitled
TOP KUDOED MEMBERS