Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
701 of 3,935

Hi Aaron,

 

Your country is updated to Ireland, if further help is needed let me know. Thank you.


Untitled
alextrann
Active Member
Alex T Member Since: Aug 20, 2019
702 of 3,935
I signed up for Upwork but didn't finish my profile. My country is set to US but I now live in Vietnam. Every time I try to access the account settings page to edit location it just redirects me to the "create profile" page. How am I meant to change my country before submitting my profile for review?
bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
703 of 3,935

Hi Alex,

 

Your Country was updated to Vietnam. Feel free to add the rest of the information to your address section and submit your application for review once you complete it.

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
rdn17
Active Member
Redon O Member Since: Aug 25, 2019
704 of 3,935

Hi Nina,

Can you change my country to Kosovo if exists? If not change it to Albania.

tinker_bell3
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
705 of 3,935

Hi Redon,

 

At the moment there are no updates on having Kosovo listed on the list of countries that a user can select on Upwork. Thank you.


-Joanne
Untitled
sbarts
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
706 of 3,935
I need to change my country because I use a phone with a different country code. Kindly assist to complete my profile. It is in the phone verification phase. Country option is greyed out.
g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
707 of 3,935

Hi Brian,

 

Please confirm your current location and our team will update the country on your profile. Thank you.


Untitled
sbarts
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
708 of 3,935
United States
petra_r
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
709 of 3,935

Brian M wrote:
United States

I don't think so... You're no more in the USA than you are in the UK.

sbarts
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
710 of 3,935
That is an abusive statement. I studied there for years. I work and live
there. I wrote the UK because I am doing my Masters there, but I am on
holiday. My UK phone was not receiving your code. I wanted to give my US
line because my UK is not roaming properly. But, I have to change my
country to change my phone number.

Disappointing customer service and software layout. If you are unable to
help. I will let your supervisors know for sure. Kindly do your job. I gave
you the country to use. If it still doesn’t get the code to my phone. I
will let you know.
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS