Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

Highlighted
Active Member
Alex T Member Since: Aug 20, 2019
691 of 3,899
I signed up for Upwork but didn't finish my profile. My country is set to US but I now live in Vietnam. Every time I try to access the account settings page to edit location it just redirects me to the "create profile" page. How am I meant to change my country before submitting my profile for review?
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
692 of 3,899

Hi Alex,

 

Your Country was updated to Vietnam. Feel free to add the rest of the information to your address section and submit your application for review once you complete it.

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Redon O Member Since: Aug 25, 2019
693 of 3,899

Hi Nina,

Can you change my country to Kosovo if exists? If not change it to Albania.

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
694 of 3,899

Hi Redon,

 

At the moment there are no updates on having Kosovo listed on the list of countries that a user can select on Upwork. Thank you.


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
695 of 3,899
I need to change my country because I use a phone with a different country code. Kindly assist to complete my profile. It is in the phone verification phase. Country option is greyed out.
Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
696 of 3,899

Hi Brian,

 

Please confirm your current location and our team will update the country on your profile. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
697 of 3,899
United States
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
698 of 3,899

Brian M wrote:
United States

I don't think so... You're no more in the USA than you are in the UK.

Highlighted
Active Member
Brian M Member Since: Sep 1, 2019
699 of 3,899
That is an abusive statement. I studied there for years. I work and live
there. I wrote the UK because I am doing my Masters there, but I am on
holiday. My UK phone was not receiving your code. I wanted to give my US
line because my UK is not roaming properly. But, I have to change my
country to change my phone number.

Disappointing customer service and software layout. If you are unable to
help. I will let your supervisors know for sure. Kindly do your job. I gave
you the country to use. If it still doesn’t get the code to my phone. I
will let you know.
Highlighted
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
700 of 3,899

Brian M wrote:

Disappointing customer service and software layout. If you are unable to
help. I will let your supervisors know for sure. Kindly do your job.

This is a public user forum. I have no supervisor and this is not my job.

Your profile location must reflect where you live, not your "holiday destination" - so if you indeed live in London, that is what needs to be on your profile and you have to complete phone verification when you are back from "your holiday..."

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS