Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
321 of 2,155

Hi Dalia, Hossein, and Rushina,

 

Dalia and Hossein, one of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further with your request.

 

Rushina, your country has been updated to the USA as requested.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Eva H Member Since: Sep 30, 2019
322 of 2,155

Hi,

I am unable to change the country of residence from US to Portugal in my profile creation. How do I change this?

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
323 of 2,155

Hi Eva, 


I have updated your country from U.S. to Portugal as requested. 


-Avery
Untitled
Active Member
Gwen A Member Since: Oct 5, 2019
324 of 2,155

Hi there, I'm having the same issue. My country is set to Thailand, and I'm not permitted to alter it. Can you be of assistance? I'm attaching a screenshot showing the country field locked. Whatever causes this consistently, as is apparently happening, is a ridiculous feature that prevents flexible work.

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
325 of 2,155

Hi Gwen,

 

I'd be happy to assist you. Could you please confirm your current location so I can check? Thanks!


-Joanne
Untitled
Active Member
Gwen A Member Since: Oct 5, 2019
326 of 2,155
Hi there,

My location is the U.S. However, if I intend on traveling/temporarily
relocating in the future, will this require making this request each time?

Thank you in advance.
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
327 of 2,155

Hi Gwen,

 

If you are traveling and are away from your country of residence temporarily, you don’t need to update your location. If it does raise any flags on our end, the team will reach out to you directly. If however, you are going to be away for an extended period, such as moving some place, then you should make updates to your account location.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Nafiseh H Member Since: Oct 12, 2019
328 of 2,155

Hello. I have the same problem. I can not change country from turkey to italy.

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
329 of 2,155

Hi Nafiseh,

 

Your country has been updated to Italy. Thanks!


-Joanne
Untitled
Active Member
Mathew K Member Since: Oct 25, 2019
330 of 2,155

Hi Nina,

My browser accidently changened my country during registration to London, but my real adress is in Russia. Now I can't continue my registration. Please help  

 

-Mathew

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS