Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

how can I change my location and is it possible?

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1811 of 2,744

Hi Viktor,

 

Your country is updated as well, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Allison M Member Since: Oct 11, 2019
1812 of 2,744

please change my country to colombia!

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1813 of 2,744

Your Country has been updated to Columbia, Allison. Thank you for reaching out to us!

~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Dave L Member Since: Oct 11, 2019
1814 of 2,744

I have moved to France and have just found I cannot change my address or location - can't even update my new French mobile number to receive notifications to progress setting my profile up Smiley Sad

 

**Edited for community guidelines**

 

Kind regards,

 

Dave

**Edited for community guidelines**

Dave A.S. L
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1815 of 2,744

Hi Dave,

 

Your country has been updated to France. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!

~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Dave L Member Since: Oct 11, 2019
1816 of 2,744
Brilliant, thank you so much! 😊👍
Dave A.S. L
Highlighted
Active Member
Daniel A Member Since: Oct 12, 2019
1817 of 2,744

im trying to register in upwork im from argentina but im registering right no from us becouse im on vacation. My default country to register is united states and i cant change it. can i change it so i can finish my registration? thanks

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1818 of 2,744

Hi Daniel,

 

I checked and it looks like you have already changed your country to Argentina. You may continue your profile and submit it for review. If you need any help, please let us know. Thanks!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Scout I Member Since: Oct 13, 2019
1819 of 2,744
I am trying to sign up but i accidentally signed up in USA when I am actually living in Spain. It won’t let me activate my profile without getting a text code first, but the phone number only allows me to enter a phone number from the USA and now I only have a Spanish number. Please help.
Active Member
Tunahan C Member Since: Oct 13, 2019
1820 of 2,744

Hello everybody!

i am Tunahan from Turkey but I am  studying  in Ukraine.

First I insert  "Turkey " in  countires field.

but I don't live in Turkey  now because I  am studying in Ukraine.

So What do I should do?

How can I change my location and is it possible?

Thanks

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS