Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2241 of 3,892

Hi Wajeeha,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Nicholas D Member Since: Oct 22, 2019
2242 of 3,892

I am attempting to create and Upwork account but I cannot put in my correct Country. It has defaulted to UK but I need it as United States.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2243 of 3,892

Hi Nicholas, 


I have updated your country from the UK to the US. You should now be able to update your address accordingly. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Andrew I Member Since: Oct 23, 2019
2244 of 3,892

Hi i need to change my country to New Zealand from the UK.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2245 of 3,892

Hi Andrew, 


I have updated your country from UK to New Zealand as requested. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Sura Y Member Since: Oct 23, 2019
2246 of 3,892

Change country from New Zealand to Germany (Cologne)

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2247 of 3,892

Hi Sura, 


The team will follow up with you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Priscila P Member Since: Oct 25, 2019
2248 of 3,892
Hi. I need help on changing my location to the US. I tried to change it several times but it won’t let me finalize. Thanks.
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2249 of 3,892

Hi Priscila,

 

Your Country was updated to the US. Please add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Arthur Deiniel G Member Since: Oct 27, 2019
2250 of 3,892

Hi there! I accidentally clicked on the US as I was setting up my profile but I live in the Philippines. I can't change my country through Settings as I haven't completed my profile yet but I can't change it either in the profile setup page. Please help, thank you!

TOP KUDOED MEMBERS