Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Made a mistake when creating my account and am unable to finish the creation process to change it

itmubarak
Active Member
Mubarak H Member Since: Dec 30, 2019
2521 of 3,947

I'm from Bangladesh.

itmubarak
Active Member
Mubarak H Member Since: Dec 30, 2019
2522 of 3,947

Please change it to Bangladesh.

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2523 of 3,947

Hi Mubarak, 


I have updated your country to Bangladesh as requested. Please let me know if there's anything else I can assist you further.


-Avery
Untitled
biancapavel
Active Member
Bianca P Member Since: Dec 30, 2019
2524 of 3,947

 

Hi there! Can someone help me change the country of residence on my account? I first created the account in Romania but I now moved to Argentina and I cannot finish setting up my account because I can't change the country there. Thanks!

 

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2525 of 3,947

Hi Bianca,

 

You Country was updated to Argentina as per your request, thank you!


~ Bojan
Untitled
itmubarak
Active Member
Mubarak H Member Since: Dec 30, 2019
2526 of 3,947

Sorry! I'm from Bangladesh.

brandons9311
Active Member
Brandon S Member Since: Dec 31, 2019
2527 of 3,947

I wanted to join Upwork so I could try to find work as a freelancer, but during the sign up process I changed my location to the US. I am American but currently living in Japan. Later it asked for my address and intially I just fed it my American address, however next it asked for my phone (which is where the problem is). I have a valid Japanese phone number and I attempted to put it in but it never sent me the verification text. After waiting several minutes then trying a different variation of the phone number (as in without an area code, etc.) it eventaully did not allow me to change it anymore. Understandable, but now I am unable to complete the login. I assume the issue is either me incorrectly entering my phone number, or my changing my location from Japan to America.

After browsing the help section I have found that it was completely my fault for saying I am currently in America when I am infact not.

 

I suppose the question is this: is there a way to change my location to Japan while creating my profile (there is no back button on my screen)? As I can not progress through the phone verification window now.

 

(I know someone might ask so I want to say, I do have a valid work Visa in Japan and am able to do this kind of work, so the legality of it is not a problem, I am just very used to putting in America because I am American)

 

Thank you in advance!

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2528 of 3,947

Hi Brandon,

 

Your country is now udpated and you can continue with your application.
If you experience any other problems with your application let me know, thank you.


Untitled
brandons9311
Active Member
Brandon S Member Since: Dec 31, 2019
2529 of 3,947

Hello Goran,

I am just adding here to say that was amazingly fast! It updated and I was able to finish the creation process, thank you so much!

arhunter
Active Member
Amr R Member Since: Jan 1, 2020
2530 of 3,947

I have since moved from that older address but filed it in as a force of habit. could you please change my physical address country to Egypt? Thank you!

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS