Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Change of location

seo_blogposts
Active Member
Solomon N Member Since: Nov 28, 2019
2591 of 3,947
Thank you... I really appreciate
msabahatkhan099
Active Member
Sabahat A Member Since: May 12, 2019
2592 of 3,947

I'm living in UK now on student visa, I would like to make sure that my Profile says I'm from UK and not from Pakistan. How do I change that?Do I have to provide you documents? If yes, which documents?

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2593 of 3,947

Hi Sabahat, 

When you move to another country, you will need to update your address with your current location. The team will reach out to you through an email to confirm your location.


-Avery
Untitled
nbakurupanda
Active Member
Nikhila B Member Since: Jan 14, 2020
2594 of 3,947

Sadly I'm still stuck at the profile creation page for freelancers and it has me locked into the USA as a region instead of letting my change it to Spain where I currently live. What that means is that I can't use a Spain phone number to verify myself, create my account and then delete it. I cannot move past the profile creation page and there is no direct way to contact customer support to get this done, so I'm forced to post here.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2595 of 3,947

Hi Nikhila,

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address once you`re ready. Thank you.


Untitled
ritarebocho
Active Member
Rita A Member Since: Jan 14, 2020
2596 of 3,947

So, I have a similar problem. I moved to Portugal, and I'll be staying here.

However, when I try to edit, it only allows me to choose UK addresses. Same thing happens with the phone no., when I try to verify it, it gives me the +44 area code...

What should I do?

Thank you!

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2597 of 3,947

Hi Rita,

 

Your Country was updated to Portugal, feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
ritarebocho
Active Member
Rita A Member Since: Jan 14, 2020
2598 of 3,947

Hi Bojan,

 

thank you so much!!

I shall do that now.

 

Thank you once again,

Rita

roman_simonov
Active Member
Roman S Member Since: Jan 14, 2020
2599 of 3,947

Hello. I'm trying to register, but i can't choose my location and phone number. The upwork site already put "United States" in the location field and i can't change it to my country and city. Could you help me with this issue please?

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2600 of 3,947

Hi Roman, 

 

Could you please let us know which country would you like to reflect on your account as your location? We’d be happy to update it for you.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS