Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1161 of 1,301

Hi Arturo,

 

I checked and it looks like our team has reached to you regarding your account. Please refer to the email notification from the team and follow the instruction they shared, thank you!


-Joanne
Untitled
Active Member
Timothy D Member Since: Jul 1, 2019
1162 of 1,301

It won't let me change my country from Albania to USA

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1163 of 1,301

Hi Timothy, 

 

Your country has been updated to the United States. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Arya H Member Since: Feb 28, 2019
1164 of 1,301

Hello my friends,
I want to return to Georgia(Country) permanently and I want to change my place permanently from the United States to Georgia(Country).my trip to the United States has ended.
I will be back to my place in Tbilisi (Georgia) forever
Now, from the Upwork Support Team, I'm asking for help concerning changing the location without any problems.
Thanks

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1165 of 1,301

Hi Arya,

 

Changing the location information in your account settings won't present any problem once you're located in your new Country of residence. If it does raise any flags on our end, the team will reach out to you directly.

 

Thank you.

~ Bojan
Untitled
Active Member
Bruno Vinicius G Member Since: Jul 2, 2019
1166 of 1,301

Same is happening to me. I live in Brazil, and there is no way to input my address while the country in "Create your profile" is pre-filled as US, and I can't change it.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1167 of 1,301

Hi Bruno Vinicius,

 

Your country has been updated to Brazil. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Salman Y Member Since: Jul 2, 2019
1168 of 1,301

Hi, I cannot change my location country. I created the account when I was in Saudi Arabia, but now I am in Canada and it keeps on showing Saudi Arabia with no option to change. Please help.

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
1169 of 1,301

Hi Salman,

 

I've updated the country setting on your account. Please, complete the rest of the information on your account and submit it for a review once you're ready. 

 

Thanks!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Jacob S Member Since: Jul 3, 2019
1170 of 1,301
Hello, I'm trying to sign-up and verify my phone number. However I am unable to change the country code of my phone number. The only number I have access to at the moment is an Israeli number. Please advise how to proceed.
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS