Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

carson_filips
Active Member
Carson F Member Since: Nov 10, 2019
121 of 3,937

Hi Valeria,

 

I'm having a similar problem to Cristalan. I put down USA as my country (as my bank and tax information are there) but am currently living in South Korea. Could you please help me change my country so I'm able to verify my account?

 

Thank you so much~

-Carson

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
122 of 3,937

Hi Carson, 


I have updated your country to South Korea as requested. Please update your address to reflect the address you have in South Korea to make sure that you have trutful, and accurate information on your account. 

Let me know if you need further help!


-Avery
Untitled
stevenwang1807
Active Member
Steven W Member Since: Nov 11, 2019
123 of 3,937

Hi Avery

 

I'm in the middle of creating profile, and the country is shown as US, but i'm based in Thailand, please help update, thanks!

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
124 of 3,937

Hi Steven,


Your country is now updated, thank you.


Untitled
jnoria
Active Member
Julio N Member Since: Jan 3, 2018
125 of 3,937

Hello, I was connected thru a customer proxy when I created my UpWork account and by mistake I let USA (auto selected) as country, I realize it cannot be changed during the profile creation, so I kindly request your help to set the right country (Venezuela) in order to move forward with my account configuration. Thanks in advance for your help. Regards, Julio

prestonhunter
Community Guru
Preston H Member Since: Nov 24, 2014
126 of 3,937

Julio:

This is the Community Forum, which is essentially a discussion board used by Upwork users.

 

It IS POSSIBLE that a Forum Moderator (who works for Upwork officially) will see your request and help you out with it.

 

But the official proper way for you to get help with this is to contact Upwork Customer Support and submit a help ticket, asking them humbly to help you correct your country location to the right country.

 

https://support.upwork.com/

jnoria
Active Member
Julio N Member Since: Jan 3, 2018
127 of 3,937

Thanks for the prompt response Preston H, 

 

I did try to request help from support section but at the end it requests to select a channel where "Discuss with UpWork Community" seems to be the one which makes sense, so I assume it will take me to this forum.

prestonhunter
Community Guru
Preston H Member Since: Nov 24, 2014
128 of 3,937

At this point, you may simply need to wait for a Moderator to read this thread and help you.

 

There is no direct way for you to make the change yourself.

mahmoudkhalifa00
Active Member
Mahmoud K Member Since: Jun 14, 2019
129 of 3,937
I have a similar issue too. When I signed up, my country was set to United states. Now, whenever I log into upwork, I am always at the Create profile Page and I can't do anything, because I need a us phone number. Can you please change it to israel?
kochubei_valeria
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
130 of 3,937

Hi Mahmoud,

 

Your country has been updated. Please, make sure to update the rest of your address and continue with completing your profile.

 

Thanks!

~ Valeria
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS