Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Active Member
Tunahan C Member Since: Oct 13, 2019
1641 of 1,714

Hello everybody!

i am Tunahan from Turkey but I am  studying  in Ukraine.

First I insert  "Turkey " in  countires field.

but I don't live in Turkey  now because I  am studying in Ukraine.

So What do I should do?

How can I change my location and is it possible?

Thanks

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1642 of 1,714

Hi Tuhanan,

 

You can update the address you added to reflect your current location. If you need further help, please let us know. Thank you!


-Joanne
Untitled
Active Member
Gwen A Member Since: Oct 5, 2019
1643 of 1,714

Hi there,

 

This is the second time I'm making this request: my country is locked as Thailand, but I am a U.S. resident and created my account in the U.S. Could Upwork please change my country?

 

Given how many people are having this issue, perhaps Upwork should consider looking at the functionality here.

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1644 of 1,714

Hi Gwen,

 

I apologize for the inconvenience this caused. Your Country was updated to the US, please update the rest of your profile information.

 

Thank you! 

~ Bojan
Untitled
Community Guru
Mary W Member Since: Nov 10, 2014
1645 of 1,714

Interestingly, the country is set to US but the time is way off.

Active Member
Norris L Member Since: Oct 15, 2019
1646 of 1,714

Hi

 

Despite the fact that I am in Zimbabwe, Zambia was the country automatically inserted into my form and I could not change it. Hence the country and city on my profile is wrong.

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1647 of 1,714

Hi Norris,

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address as well. Thank you.


Untitled
Active Member
Michelle O Member Since: Oct 15, 2019
1648 of 1,714

Hi 

 

I am having the same issue & would like to change my country to Canada but it is disabled. 

 

Can you help with this please?

 

Thanks!

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1649 of 1,714

Hi Michelle,

 

Your Country was updated to Canada. Thank you for reaching out to us! 

~ Bojan
Untitled
Active Member
Duncan O Member Since: Nov 20, 2018
1650 of 1,714

When creating a new profile, the Country field was disabled and set to Albania. I was unable to change it to the United States. I was also unable to choose a non-Albanian city.

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS