Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

evatvh
Active Member
Vui Hwan T Member Since: Jun 5, 2019
1721 of 3,947
Dear Sir,

I have recently set up my account in Malaysia. However, I am actually located and work in Singapore. I tried to change my country, but I couldn't.
I would like to request help from support team to change my country to Singapore.
Thank you.
g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1722 of 3,947

Hi Vui,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
evatvh
Active Member
Vui Hwan T Member Since: Jun 5, 2019
1723 of 3,947
Hi,

Thank you for your help.
I have log-on to my profile, noticed that the location shown as Limbang,
Singapore.

Could you help to remove 'Limbang'? Because Singapore doesn't have state.
The state, city and country are all the same i.e Singapore. The postcode is
correct and please remained at 542190.

Thank you very much.




g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1724 of 3,947

Hi Vui,

 

To edit your address please go to Settings > Contact Info > Location. Here you will be able to add your correct address and update your city as well. Thank you.


Untitled
rotsefi
Active Member
Josef R Member Since: Jun 7, 2019
1725 of 3,947

How can I change my country during the profile creation?

It shows USA when infact I am from Israel.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1726 of 3,947

Hi Josef,

 

Your country has been updated to Israel. Let us know if you need further assistance. Thank you.


~ Bojan
Untitled
asmaliki
Active Member
Anderson A Member Since: Jun 10, 2019
1727 of 3,947

I need to change my country location to Senegal.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1728 of 3,947

Hi Anderson,

 

We have updated it from our end to Senegal. Let us know if you need further assistance. 

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
pamsal66
Active Member
Pamela S Member Since: Jun 10, 2019
1729 of 3,947

Hello everybody, I was working in the US for a while when a friend signed me up. It was all okay until he forgot I didn't live in the country and set my address as the place I was staying in. Now I can't change the country and I can't even try to verify the account because it doesn't let me use my Mexican phone number. I really want to start using the app but I can't until I do that. Please help.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1730 of 3,947

Hi Pamela,

 

We have updated your Country from our end to Mexico. Let us know if you need further assistance. 

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS