Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Sylvia A Member Since: Aug 27, 2019
1951 of 3,899

Thank you Bojan; that worked! But I remain curious: why does that item _have_ to be changed on your side? 

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1952 of 3,899

Hi Sylvia,

 

Currently, it's by design that a freelancer can't change their country on the profile creation page. We are planning to address this in the future, however, and provide freelancers with this option.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
1953 of 3,899

Sylvia A wrote:

Thank you Bojan; that worked! But I remain curious: why does that item _have_ to be changed on your side? 


Because the majority (not all) of those requests are because people add a wrong country quite delibererately to misrepresent their location. Then they notice that they can't get away with it and have to be honest about where they are located.

 

It helps Upwork to identify potentially dishonest or fraudulent potential freelancers early on so they can be rejected or removed before they do any harm.

 

 

Highlighted
Active Member
Pedro A Member Since: Aug 28, 2019
1954 of 3,899

Hello, my country is set to US, but I live in Spain now. How can I change this in order to update my profile?

 

Thank you,

 

Pedro

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
1955 of 3,899

Hi Pedro,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Hussain S Member Since: Aug 28, 2019
1956 of 3,899

i want to change my country name

Highlighted
Community Guru
Preston H Member Since: Nov 24, 2014
1957 of 3,899

Your profile currently states that you are located in the United Kingdom.

 

Where do you actually live now?

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1958 of 3,899

Hi Hussain,

 

Please, let us know which country would you like to reflect on your account as your location. We’d be happy to update it for you.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Rafael A Member Since: Aug 29, 2019
1959 of 3,899

I can't also change my country, it says United States, but I want to change to Brazil

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
1960 of 3,899

Hi Rafael,

 

Your Country was updated to Brazil. Please do update the rest of your application form and submit it for the review.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS