Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2131 of 3,916

Hi Gayane,

 

Your country has been updated as requested. Please note that your profile must represent you as an individual and that all the information in your profile including your profile photo needs to be accurate, truthful and verifiable. Please check this help article for more information on how to update your profile photo.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Max S Member Since: Feb 17, 2019
2132 of 3,916

Hi, can you please change my country from the USA to Ukraine? Thanks..

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2133 of 3,916

Hi Max,

 

I have updated your country as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Jason S Member Since: Sep 30, 2019
2134 of 3,916

I live in Spain and my country of residence states I live in the United Kingdom.

 

When I try to input my address it does not allow it as it wants a UK address to which obviously I do not have.

 

How can I change this please?

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2135 of 3,916

Hi Jason,

 

Your country is now updated, feel free to add your address as well. Thank you.


Untitled
Active Member
Hatem Bahy Eldin A Member Since: Sep 30, 2019
2136 of 3,916

Pkease change my country to Egypt

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2137 of 3,916

Hi Hatem,

 

Your Country was updated to Egypt. Please add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Active Member
Kalley L Member Since: Sep 30, 2019
2138 of 3,916
I’m in the middle of applying for Upwork. It changed my country to United States but I’m from Hong Kong! The field is locked so there’s no way for me to change! Please help!!!
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2139 of 3,916

Hi Kalley, 

I have set your profile's country from the U.S. to Hong Kong. You should now be able to update your address on your account. 


-Avery
Untitled
Active Member
Kalley L Member Since: Sep 30, 2019
2140 of 3,916
Sorry it’s me again. I don’t know why the address is showing up as New York after I typed in Hong Kong for my application, and I cannot change it I don’t know why! Please help solving this too.

Really sorry for the bother!
TOP KUDOED MEMBERS