Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
2451 of 3,255

Hi Siddhant,

 

I checked your account, and it seems like the team has already reached out to you requesting that you complete the ID verification process. Please follow the steps they shared with you so that you can complete this step. Thank you!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Claudia C Member Since: Feb 9, 2020
2452 of 3,255

Hi!

 

I am creating my profile and in "step 9 - Location", the button to choose the country does not allow changing to my country of residence, Portugal. 

How should I proceed?

Thank you,
Cláudia Moreira
 
 

 

   

Highlighted
Community Guru
Joynul A Member Since: Jun 27, 2015
2453 of 3,255

Please clean your browser cache then try it.

Joynul Abedin
Highlighted
Active Member
Claudia C Member Since: Feb 9, 2020
2454 of 3,255

Hi!

 

I was creating my profile and inside location i was unable to change to my country, Portugal.

 

Thank you,

Cláudia Moreira

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
2455 of 3,255

Hi Claudia,

 

I checked your account, I can confirm that your country is already set to Portugal. You may now continue adding the rest of your profile. Let us know if you need further help. Thanks!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Claudia C Member Since: Feb 9, 2020
2456 of 3,255
Thank you! Problem solved!
Highlighted
Active Member
Claudia C Member Since: Feb 9, 2020
2457 of 3,255

Thank you! Problem solved!

Highlighted
Active Member
Juan E Member Since: Feb 9, 2020
2458 of 3,255

Hi, I can't change my country from the USA to Argentina, can you help me with that?

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2459 of 3,255

Hi Juan, 

A member of our team will reach out to you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Wendy H Member Since: Feb 9, 2020
2460 of 3,255

Hi Community, 

 

I have recently signed up with Upwork and I realised that I can not change the country bymyself. I was in Malaysia when I signed it ip and now in Singapore. But the country is unreviseble. Could you please help?

 

Thanks.

 

Wendy

TOP KUDOED MEMBERS