Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Shira D Member Since: Dec 4, 2018
271 of 3,899

In creating my profile, I cannot input an address other than one in the USA. I would like my country to be Israel, where I am located. Please advise.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
272 of 3,899

Hi Shira,

 

I've just updated your country to Israel, feel free to fill in the rest of your address by going to Settings > My Info. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Kaleem U Member Since: Dec 10, 2018
273 of 3,899

hi sir i am trying to change my country from USA to Pakistan but i can't able to clik here and even i can't goto my setting i am stuck in my creating profile page.please help me to sort it out

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
274 of 3,899

Hi Kaleem,

 

Your country has been updated to Pakistan. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Jovana K Member Since: Apr 16, 2020
275 of 3,899

Hello Bojane

 

I have the same proble, I need to change my country from Finland to France, can you help ?

 

Thanks 

Highlighted
Active Member
Devina M Member Since: Jan 3, 2020
276 of 3,899

I recently signed up for Upwork and while submiiting my applicaion, by default my country is selected as India and it is disable for me to update. I want to update it to Indonesia but I cannot do it so I just have to submit the appplication with India as my country. Can you please help me out? I don't know where and whom should i contact.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
277 of 3,899

Hi Devina,

 

Your country is now updated. If you have any additional questions, let me know. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Paula G Member Since: Jul 15, 2020
278 of 3,899

Good Day, my first issue is already solved. My country was already changed to Philippines. However, when I try to type my city, it wont let me do it and it only shows cities in Cambodia. 

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
279 of 3,899

Hi Paula,

 

Please try clearing your cache and cookies and then adding your street address first. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Michaella B Member Since: Dec 13, 2018
280 of 3,899
I cannot change my profile address to Mexico from usa
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS