Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

s_saife
Active Member
Salauddin I Member Since: Jan 28, 2021
3931 of 3,947

I'm Salauddin Ibne Saife. I move to the UK from Bangladesh. I edited it on my profile. Will be any problem`? Do I need to do something else, will it create any problem in my Upwork account?

shayaike
Active Member
Shayaike H Member Since: Feb 19, 2018
3932 of 3,947

If there is any problem, Upwork will inform you, and if they want to verify, they will call you and ask for providing Document.

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
3933 of 3,947

Hi Salauddin,

 

As you moved to another country, you should update your account location which is what you did. Please make sure you have an appropriate visa type or permit to work in a country you are situated in and pay taxes accordingly. You may need to consult with a legal advisor about it.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
nicocolu
Active Member
Nicolas C Member Since: Nov 23, 2020
3934 of 3,947

Hi. When I started using Upwork, I was living in Argentina. But now, since a while I moved to Italy.

I need to change my location as to configure a new bank account. As my account is set in Argentina, I can only configure an ARS bank account or USD.

I need to change my location to Italy as to configure a new Euro bank account.

 

Thanks and regards

 

Nicolas

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3935 of 3,947

Hi Nicolas,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
flormongelos
Active Member
Florencia M Member Since: Feb 12, 2021
3936 of 3,947

Hi!

When I started using the platform I was leaving in one country, but now I moved to Italy. I need to change my location so to have my new local bank account related. As my previous bank account was from Argetina I can only configure an ARS bank account.

I need to change my location to Italy so to have an EUR bank account.

Thanks in advance for the help.

Best regards,

 

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3937 of 3,947

Hi Florencia,

 

Your country is updated as well, thank you.


Untitled
ffa81c97
Active Member
Shalom A Member Since: Feb 20, 2021
3938 of 3,947

Can you please help me change my country location from the US to Trinidad and TObago,

 

thank you

luiggi_rosado
Moderator
Luiggi R Moderator Member Since: Jul 3, 2020
3939 of 3,947

Hi Shalom,

 

You can change your location settings under Settings> Contact Info> Location. Please note that If you're moving for a short period of time, there's no need to update your location. You can check this help article to learn more. 

~ Luiggi

Untitled
ffa81c97
Active Member
Shalom A Member Since: Feb 20, 2021
3940 of 3,947
Hi i've tried that, but it doesnt allow me to edit it, not sure why?
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS