Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Alienor C Member Since: Aug 22, 2018
601 of 3,255
Thank you!
Highlighted
Active Member
Mikko M Member Since: Sep 7, 2018
602 of 3,255

Unfortunately I have the same problem. I accidentally chose a wrong country my misclicking and now I can't complete my profile. I'd need the country to be changed to Finland.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
603 of 3,255

Hi Mikko,

Feel free to complete your profile now as I`ve updated your country. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Shiwani C Member Since: Sep 8, 2018
604 of 3,255

Hi, I am from India and am trying to change the country from USA to India. But am unable to do it. I don't even see the option where I can change it. Could you please help me with this? I am jutting setting up my profile and can't see the Settings icon either. Please help. Thank you

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
605 of 3,255

Hi Shiwani,

 

We've updated your country to India from our end. Thanks!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Nick N Member Since: Sep 10, 2018
606 of 3,255

My country is set to US. I want to change it to Greece but I can't.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
607 of 3,255

Hi Nick,

 

I`ve updated your country to Greece, if you need any further help let me know. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Nick N Member Since: Sep 10, 2018
608 of 3,255

Hey! Thank you for the quick reply. It is still stuck to US on the create profile page. So I cannot confirm my mobile phone and set up my account.

Highlighted
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
609 of 3,255

Sorry about the delay, Nick. Could you please check your account again? The country should now be updated and you should be able to proceed with your application to join Upwork..

~ Valeria
Untitled
Highlighted
Active Member
Dianne A Member Since: Sep 12, 2018
610 of 3,255

I created my account in the office which is using using us ckmpany vpn. Now I cannot change my location to Philippines and can't finish my profile because of that. Please help

TOP KUDOED MEMBERS