Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Hannah L Member Since: Nov 4, 2019
971 of 3,888

Hello moderators,

I am having the same issue. The country is locked at USA, but I currently reside in Vietnam.

Thank you!

Hannah

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
972 of 3,888

Hi Hannah, 

I have updated your country from USA to Vietnam as requested. You should now be able to update your address in the Contact Info page. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Carly R Member Since: Nov 3, 2019
973 of 3,888

Hello,

 

I have the same issue except I am in the UK. It is defaulted to the US but I live in the UK.

 

Thank you,

 

Carly

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
974 of 3,888

Hi Carly,

 

Thanks for reaching out to us. Your country has been updated as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Baaka H Member Since: Jul 7, 2018
975 of 3,888

Please , I have a problem with my location. I was living in Tunesia and now I ve moved to Germany. Please I want to change it as fast as possible and thank you.

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
976 of 3,888

Hi Baaka,

 

Your country has been updated to Germany. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Mike O Member Since: Feb 17, 2020
977 of 3,888

Hello.

 

I am unable to change my country from Australia to Germany. I am trying to create a Freelancers account.

 

Can you please assist with this?

 

Thanks,

Mike

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
978 of 3,888

Hi Mike,

 

Your country is now updated, feel free to continue with your application once you`re ready. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Claudio T Member Since: Jul 27, 2018
979 of 3,888

Hello, I have a problem, while creating my profile as a freelancer the wrong country was selected (Don't know why) the system chose USA but I'm in México, now I can't continue with my profile creation process because the system is asking me for a US phone for verification, how can I change it to Mexico?

 

P.S. I can't submit my profile info because I need to enter an address which is in Mexico but the system is not allowing me to change the country, it shows "United States"

 

Thanks

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
980 of 3,888

Hi Claudio,

 

Your country has been updated to Mexico. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS