Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
1051 of 1,654

Hi Ram,

 

Thanks for reaching out to us. I checked and it seems that your country is already set to India. Please let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Gustavo C Member Since: May 22, 2019
1052 of 1,654

Hi,

When I configured my account, was configured the location in the US. I can´t change to Brazil, anyone could help me?

Regards.

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1053 of 1,654

Hi Gustavo,

 

We've updated your country to Brazil. You may now complete your profile and submit it for review. Thank you!


-Joanne
Untitled
Active Member
Valentin C Member Since: Apr 15, 2019
1054 of 1,654

I've moved to England from Moldova, but I can't change the country in profile settings. Can someone help me with that please.

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1055 of 1,654

Hi Valentin,

 

We've updated your country to the UK. Thanks!


-Joanne
Untitled
Active Member
Ralp G Member Since: May 23, 2019
1056 of 1,654

Hi,

 

Please advise how to change country from United States to Philippines while creating profile.

 

Thanks,

Ralp

Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
1057 of 1,654

Hi Ralp, 

The team will reach out to you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Active Member
Oguzhan K Member Since: May 24, 2019
1058 of 1,654

I am having the same problem can you change my country to Turkey from US

Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
1059 of 1,654

Hi Oguzhan,

 

We've updated your country to Turkey. You may now complete your profile and submit it for review afterwards. Thank you!


-Joanne
Untitled
Active Member
Hamza S Member Since: May 24, 2019
1060 of 1,654
Hi, During the registration process on the site I got into trouble, I made a mistake choosing (USA) while my country is (Algeria) and now I can not change the name of the country from the list please help, thanks in advance.
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS