Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Draou W Member Since: Jan 3, 2020
131 of 3,899

Hi Valeria,

I hope you're well.

I have selected the US by mistake (instead of ALgeria) and am currently facing the same issue. I will appreciate your help.

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
132 of 3,899

Hi Draou,

 

I updated your country to Algeria as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
133 of 3,899

Hi Julio,

 

We'll go ahead and switch the location setting for you so you can continue with your profile creation.

 

Thanks for reaching out!

~ Valeria
Untitled
Highlighted
Active Member
Julio N Member Since: Jan 3, 2018
134 of 3,899

Thank you Valeria!

 

It will be highly appreciated.

 

Best regards.

Highlighted
Active Member
Daria U Member Since: Jan 14, 2018
135 of 3,899

Hello Valeria, 

I am having a similar issue that some people have reported on here regarding the wrong location while creating a profile. My current location is  Flagstaff, AZ, USA. However, the profile reports my home country that I visited while I started creating the Upwork profile. Would it be possible to have the location corrected to my current one in the US? I really appreciate the help!

Highlighted
Community Leader
Felix M Member Since: Dec 9, 2017
136 of 3,899

Hi Daria,

 

We'll help you with the switching of the location for you.


Felix
Untitled
Highlighted
Active Member
Laxmi A Member Since: Mar 7, 2018
137 of 3,899

Hi Team,

 

I also stuck with this problem.

I am creating my profile and it is showning my country as Unitest states and not allowing me to change same.

I need to set same to India.

Please help me as appropriate.

 

Thanks

 

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
138 of 3,899

Hi Laxmi, 


I recently updated your country from United States to India. You should be able to update your address accordingly.


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Aleksander A Member Since: Apr 2, 2018
139 of 3,899

Hi, I create my profile in Armenia, and I leave in Armenia, but when I tried to create my profile, it shows only Norway, please help

Highlighted
Community Guru
Nina K Member Since: Nov 29, 2017
140 of 3,899

Hi Aleksander,

Your country has been changed to Armenia and you'll now be able to finish completing your address in your user settings. Thanks!

~Nina
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS