Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2091 of 2,485

Hi Ruvimbo,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Active Member
Ruvimbo K Member Since: Jan 9, 2020
2092 of 2,485
thank you
New Forum Member
Tatenda Z Member Since: Feb 23, 2020
2093 of 2,485

i am facng the same problem, please help

Active Member
Francesco F Member Since: Jan 9, 2020
2094 of 2,485

Upwork:

 

My location is locked to the US, but I am an NZ resident.

 

Thanks

Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2095 of 2,485

Hi Francesco, 


The team will reach out to you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Active Member
Francesco F Member Since: Jan 9, 2020
2096 of 2,485

Hi Avery,

 

I haven't received an email. When should I expect one?

 

Thanks

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2097 of 2,485

Hi Francesco, and Fitri,

 

Francesco, I checked and it seems that our team already reached out to you via this support ticket

Please consider following up on your open ticket and kindly communicate with our team through that ticket if you have any questions, in order to keep all the information in one place so that our team can assist you more effectively. 

 

Fitri, your country was already set to Indonesia. If you are experiencing any problems submitting your application, please try clearing your cache and cookies or using a different browser. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Active Member
Annachiara B Member Since: Nov 29, 2017
2098 of 2,485

Hi 

I've been trying to create an upwork application. One of the fields asks what my country is but it's automatically set to American Samoa...that is not my country! And it won't let me change it. The bar is gray and I can't click on it.... does anyone have a solution for this?

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
2099 of 2,485

Hi Annachiara,

 

It looks like your location was selected incorrectly at the sign up. I've updated it for you.

~ Valeria
Untitled
Active Member
Buhle C Member Since: Jan 8, 2020
2100 of 2,485

Hi Valeria,

I'm struggling with a similar issue. Any way I could get assistance in changing it from Canada to Zimbabwe?

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS