Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Ilakkia Priya S Member Since: Dec 18, 2019
2101 of 2,846

Hi, I am new to upwork. Just creating my profile. I am living in Canada but my country is shown as United States. Please help me to change my country from United States to Canada.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2102 of 2,846

Hi Ilakkia, 


I'm sorry I missed answering your post! I have now updated your country from the U.S. to Canada. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Youssef G Member Since: Dec 22, 2019
2103 of 2,846

Hi, I made a mistake while creating the account by putting the wrong country. I thought it was asking me for the country where I work rather than the country that I reside (I work remotely and travel around a lot)

 

Now the country is greyed out and I can't seem to change it. 

Could you help me change the country so I can finish creating my account?

 

Thank you

Highlighted
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
2104 of 2,846

Youssef G wrote:

Hi, I made a mistake while creating the account by putting the wrong country. I thought it was asking me for the country where I work rather than the country that I reside


Where do you live and which country did you put on your profile?

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2105 of 2,846

Hi Youssef,

 

Kindly let us know the country name and we will update it for you.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Youssef G Member Since: Dec 22, 2019
2106 of 2,846
Egypt - thank you so much for your time.
I apologise for my haste when reading the question.

Have a wonderful day!
Happy holidays
Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2107 of 2,846

Hi Youssef,

 

I updated your country to Egypt as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Happy Holidays!

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Nitesh S Member Since: Dec 22, 2019
2108 of 2,846

Hi

 

While creating an account, I chose the United States as my country by mistake, please change it to India

 

Thanks

Nitesh

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
2109 of 2,846

Hi Nitesh,

 

I updated your country to India as requested.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Iurie M Member Since: Dec 24, 2019
2110 of 2,846

Hi, same issue here. Can't change my country, I am in France and it shows UK and I can't change it.

Thanks

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS