Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2211 of 3,966

Your account is now closed as requested, Surya.


~ Avery
Upwork
fabreh
Active Member
Fabian R Member Since: Oct 8, 2019
2212 of 3,966

Hey I need to change country from UK to Sweden please

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2213 of 3,966

Hi Fabian, 

 

A member of the team will reach out to you with more information about your account. 


~ Avery
Upwork
tiberiuma
Active Member
Arva T Member Since: Oct 9, 2019
2214 of 3,966

I am at the stage of creating my freelancer profile and the country of my account was automatically set to UK. There is no way to change this given the current situation as all page requests going to account settings are redirected to create profile page (this is something that you should fix). Please change the country of my account to Romania in order for me to complete the create profile process and verify my phone number.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2215 of 3,966

Hi Arva,

 

I`m sorry about the inconvenience this had caused you and your country is now updated. Thank you.

~ Goran
Upwork
chacha_marwa
Active Member
Marwa C Member Since: Oct 10, 2019
2216 of 3,966

i am creating my profile and i am in tanzania right now but the default country that has been set is united kingdom and i cant change it to Tanzania can anyone help me please

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2217 of 3,966

Hi Marwa,


Your country is now updated, thank you.

~ Goran
Upwork
2ashishtyagi
Active Member
Ashish T Member Since: Oct 10, 2019
2218 of 3,966

I'm trying to change my address to location but it ask me to "In order to change your address to the United States, you must first provide your W-9 tax information" even when I provided tax information

petra_r
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
2219 of 3,966

Ashish T wrote:

I'm trying to change my address to location but it ask me to "In order to change your address to the United States, you must first provide your W-9 tax information" even when I provided tax information


You need to first create your profile. It is empty.

If you have moved and are resident in the USA now you have to provide your US tax info, obviously

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2220 of 3,966

Hi Ashish, 

A member of the team will reach out to you with more information about your account. 


~ Avery
Upwork
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS