Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2261 of 3,808

Hi Kieren,

 

Your country has been updated to Spain. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Kieren W Member Since: Nov 13, 2019
2262 of 3,808

Hi does anyone know how to change your location if it is greyed out? my one says i'm in the UK but I'm in Spain I followed all the help links but have gone round in circles for ages.

Highlighted
Active Member
Mahendran R Member Since: Nov 13, 2019
2263 of 3,808

Hi I need to change my country to India to complete my profile, that option is disabled and set US as default.

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2264 of 3,808

Hi Mahendran, 


I have changed your country from US to India. You should now be able to update your address on your Contact Info page. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Mahendran R Member Since: Nov 13, 2019
2265 of 3,808
Thank you very much Moderator!
Highlighted
Active Member
Mahendran R Member Since: Nov 13, 2019
2266 of 3,808

Thank you very much Avery, I am able to complete my profile now.

Highlighted
Active Member
Olan D Member Since: Nov 14, 2019
2267 of 3,808

Hello,

 

Please change my default country from US to Philippines (refer to my billing address).

I can create a profile because the country code is +1, it should be +63.

 

I can't also login to my "Client" Account because I am always directed to " https://www.upwork.com/ab/create-profile/introduce-yourself/ "

 

Your immediate attention would be highly appreciated.

 

Thanks!

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2268 of 3,808

Hi Olan,

 

Your country is now updated. 
In order to be able to switch between profiles (freelancer and client) you will need to submit your application for a review. If you opened a freelancer profile by mistake our team can close it from our end. If you have any additional questions let me know, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Fredy E Member Since: Nov 14, 2019
2269 of 3,808

For some reason, my location is set to US and I'm not able to change it to Guatemala where I live. 

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2270 of 3,808

Hi Fredy,

 

Your country has been updated from the United States to Guatemala. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS