Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2351 of 3,947

Hi Brianna,

 

We'll have one of our agents reach out to you via a support ticket to assist you with your request.

 

Thank you for reaching out to us. 


~ Bojan
Untitled
johnpaul-mbuthia
Active Member
JohnPaul M Member Since: Nov 27, 2019
2352 of 3,947

I created this account while my VPN was on in which its location was in United States, on realising that my location was in the US at the next page, I tried to go back to change the location after switching off the VPN but I can't change my location because in the last step of create profile, I'm being told to enter my US phone number, which I do not have.

How do I change the location.?
or
Close the account and start again from Step 1 .

prestonhunter
Community Guru
Preston H Member Since: Nov 24, 2014
2353 of 3,947

JohnPaul:

You'll need to get Upwork's help to change your location.

 

re: "Close the account and start again from Step 1"

 

No, don't create a new account. Fix the current account.


Often freelancers can simply tell the Forum moderator what their country SHOULD be, and get that changed quickly.

 

What country do you live in?

johnpaul-mbuthia
Active Member
JohnPaul M Member Since: Nov 27, 2019
2354 of 3,947
Kenya
bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2355 of 3,947

Hi JohnPaul,

 

Your Country was updated to Kenya as per your request.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
seo_blogposts
Active Member
Solomon N Member Since: Nov 28, 2019
2356 of 3,947

Hello,

 

I signed up for upwork while in my country Nigeria. I also verified my upwork account using my nigeria documents.

 

I am relocating to Australia to further my studies.

I don't want to manually change my location since it could trigger verification again.

Please kindly assist me.

 

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2357 of 3,947

Hi Solomon,

 

Once you`ve relocated feel free to update your address to reflect your new location. If any additional verifications are needed, our team will reach out to you via ticket with more details. Thank you.


Untitled
ilovemelaiuw
Active Member
Melinda E Member Since: Nov 28, 2019
2358 of 3,947


Hi, I am on the process of completing my profile so I can submit it but in the location set up, it is defaulted to US and this field is grayed out and is not allowing me to change it to my location. How am I able to change it? Thank you!

 

**Edited for community guidelines**

betsyarchie
Active Member
Betsy A Member Since: Nov 28, 2019
2359 of 3,947
I have the same issue. I have a Dominican ID
bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2360 of 3,947

Hi Melinda,

 

Please, let us know which country would you like to reflect on your account as your location. We’d be happy to update it for you.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS