Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

reneexpert
Active Member
Renee S Member Since: Jan 6, 2019
271 of 3,947

I am also facing the same issue! How I can change my country as I am in the sign up phase and I am unable to access the settings tab.

tinker_bell3
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
272 of 3,947

Hi Renee,

 

Can you please confirm the country that your profile should be set to? Thanks!


-Joanne
Untitled
reneexpert
Active Member
Renee S Member Since: Jan 6, 2019
273 of 3,947

Thanks Joanne for your response, please set it to Pakistan. and I would also like to know if I will be able to change it to China after few months? as I am expecting to move there soon.

 

joanbonjoc
Community Guru
Jo-An B Member Since: Aug 2, 2016
274 of 3,947

Hi Renee,

Your country was changed to Pakistan, feel free to add the rest of the information to your account. Thank you.

~ Jo-An

Untitled
hasmik_sngryan
Active Member
Hasmik S Member Since: Jan 5, 2019
275 of 3,947

Hello, May I ask you to change my country to Antwerp, Belgium?

Thanks

andregutierrez22
Moderator
Andrea G Moderator Member Since: Jul 7, 2020
276 of 3,947

Hi Hasmik,

 

You should be able to change your country by going to Settings > Contact info and clicking the pencil icon next to the location section. Please note that your profile location should reflect your physical location.

 

Thanks!

~Andrea
Untitled
17a57e1e
Active Member
Aneeqa T Member Since: Feb 24, 2021
277 of 3,947

hey i cant solve my problem to change my country kindly please help me , there is no option in contact info to change my location

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
278 of 3,947

Hi Aneeqa,

 

You should be able to change your country on the Settings > Contact Info page and under the 'Location' section as shown in this screenshot. If you don't see the option there, could you please share a screenshot of the page so that we take a look?

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
nkocendova
Community Guru
Nina K Member Since: Nov 29, 2017
BEST ANSWER
279 of 3,947

Hi Tilde,

Your country has been changed and you should be able to proceed with completing your profile, thank you.

~Nina

View solution in original post

monasingh5
Active Member
Mona S Member Since: Feb 13, 2018
280 of 3,947

I recently signed up for Upwork and while submiiting my applicaion, by default my country is selected as Anguilla and it is disable for me to update. I want to update it ot United States but I cannot do it so I just have to submit the appplication with Anguilla as my country. Can you please help me out? I don't know where and whom should i contact.

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS