Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Active Member
Md A Member Since: Jun 20, 2020
2791 of 3,916

Hello, there, excuse me, i have some problems,while i creating my profail on upwork accidently i selected the wrong country United states. my right country is Bangladesh that's why i couldn't signup in upwork its 20/06/2020, l need yourw help i let you know many times but still i can't change the country and complete the signup prosses. its so pathetic for me.if it's not possible then i want to delete my id permanently.

please give a solution. 

Thanks for your patience. 

Sifat
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2792 of 3,916

Hi Md,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Active Member
Md A Member Since: Jun 20, 2020
2793 of 3,916
I'm so exited while i signup in upwork but when i saw i can't see my profail it's make me disappoint. please can you help me about that its showing:
"Profail not public"
Thanks for helping mind.
Sifat
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2794 of 3,916

Hi Md,

 

Please check this link for the ticket related to your account status or check the last email sent to you by our team which details what steps you should take to lift the hold on your account.

 

Thank you.


~ Bojan
Untitled
Active Member
Matthew D Member Since: Feb 17, 2020
2795 of 3,916
Hi,

Haven’t used up work for a while but on signing in (on various devices) I am directed to update my country, and choosing my country (UK) creates an error.

This happens on three different device / browser combinations, and also when I attempt a new sign up using a different email address.

Can you please have someone update my country to uK - account [redacted] at gmail.com
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2796 of 3,916

Hi Matthew,

 

Your country has been updated to the United Kingdom. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Active Member
Matthew D Member Since: Feb 17, 2020
2797 of 3,916
Thank you
Active Member
Israr H Member Since: Feb 18, 2020
2798 of 3,916

can't find the option on setting for edit location. Bcz i m in a process of profile submission. the setting option didn't show me the edit location option. but when I tried to update my country's location, the gray field don't allow me to do that. could u plz help me regarding this. I want to change my location from the USA to pakistan so that I can confirm my phone and address accordingly .hope u get my point, and get back to me accordingly. Have a good day!

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2799 of 3,916

Hi Israr,

 

Your country has been updated to Pakistan. Feel free to add the rest of the information on your profile.

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Active Member
Marius A Member Since: Feb 18, 2020
2800 of 3,916

Hi 

 

I recently moved to the UK please can you update my country to the United Kingdom

 

Thanks, 

Marius. 

TOP KUDOED MEMBERS