Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Muhammad K Member Since: Feb 26, 2020
2811 of 3,808

Hi 

i have recently created my account on upwork... i used to live in UK recently i moved to PAKISTAN, i mistakenly selected UNITED KINGDOM. i cannot change to pakistan to complete my profile... because my family lives in UK. i have uk phone number too... but right now i am in pakistan if upwork send me a confirmation code i cannot recieve it... kindly suggest me what to do... 

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2812 of 3,808

Hi Muhammad, 


A member of the team will reach out to you with more information about your account. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
Muhammad K Member Since: Feb 26, 2020
2813 of 3,808
No one has get back to me. I am still waiting
As I am in Pakistan for few months or may be one year. I don't want customer will get negative approach.
Kindly change my country
Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
2814 of 3,808

Hi Muhammad, 


I can see that the team has reached out to you through an email support ticket. You should be able to access it here. Kindly respond to the team through the same ticket thread so that they can assist you further with your account concern. 


-Avery
Untitled
Highlighted
Active Member
George P Member Since: Feb 27, 2020
2815 of 3,808

Hi there!Im trying to fill up my profile and can't change country.I had started to make a profile about a year ago and I was in Germany but I live in Greece now and I can't change it!

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2816 of 3,808

Hi George,

 

Your Country was updated to Greece as per your request.

 

Thank you for reaching out to us! 


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Andrea V Member Since: Feb 28, 2020
2817 of 3,808

I have the same issue, I'd like to change from Spain to Germany. When searching for this issue it seems like the only solution is for the upwork team to change it manually - why can't the country be changed by the owner of the profile without having to contact support?

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2818 of 3,808

Hi Andrea,

 

Please note that your Country should reflect the one you're physically located in and can verify it. Would you like us to update your country to Germany?

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Ying Z Member Since: Feb 28, 2020
2819 of 3,808

today i register upwork, but i use wrong country, how i chang country?

as now, i stuck in page https://www.upwork.com/ab/create-profile/v1/baseline/

 

Highlighted
Active Member
Ying Z Member Since: Feb 28, 2020
2820 of 3,808

I can't select my city and i can't change my country. sir please help me.

stuck at https://www.upwork.com/ab/create-profile/v1/baseline/

 

TOP KUDOED MEMBERS