Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Robert G Member Since: Jul 22, 2020
3571 of 3,832

can you please update my country to Germany

Highlighted
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
3572 of 3,832

Robert and Eros,

 

Could you please click "Back" button on the profile creation page you're currently at? You should be able to update your country and address. Let us know if you have any questions or need assistance. 

~ Valeria
Untitled
Highlighted
Active Member
Eros H Member Since: Jul 22, 2020
3573 of 3,832
All good. Thank you !
Highlighted
Active Member
Mikee C Member Since: Jun 30, 2020
3574 of 3,832
Hi! I was trying to change my country however it was already set in Qatar as I was travelling when I signed up. Right now, I am living in Philippines. How will I change it?
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
3575 of 3,832

Hi Mikee,

 

Your country was updated as per your request, thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Angshu N Member Since: Jun 30, 2020
3576 of 3,832

Hi, it looks like I mistakenly selected location as the US while signing up and now I am unable to change my Location in profile. I am currently located in Nepal. Thanks for your help.

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
3577 of 3,832

Hi Angshu,

 

 Your country should reflect the one you're physically located in and be able to verify it.

 Would you like us to update your country to Nepal?

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Daiane Margarette M Member Since: Jul 1, 2020
3578 of 3,832

I'm still having trouble with updating my account. My country has already been changed but the city options were still for Australia.

 

Upwork Country Change.jpg

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3579 of 3,832

Hi Daiane,

 

Please try clearing your cache and cookies or logging in with another browser. Then add your street address first before going over to the City field. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Evan H Member Since: Jul 1, 2020
3580 of 3,832

Hi,

I have a client account, with the country set to South Africa. I am trying to create a freelancer account but during the profile creation under 'Location' my country is set to USA and I am unable to change it to South Africa. This also prevents me from giving a South African cell number on the next screen and thus I can't complete the registration.

Appreciate your assistance. 

Thanks

 

TOP KUDOED MEMBERS