Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Active Member
Donalyn F Member Since: Jul 6, 2020
3601 of 3,808
Hi,

Please change my default country from UK to Philippines.

I can't proceed creating my profile because the country code is +44, it should be +63.

I can't also login to my "Freelance" Account because I am always directed to " https://www.upwork.com/ab/create-profile/introduce-yourself/ "

Your immediate attention would be highly appreciated.

Thanks!
Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3602 of 3,808

Hi Donalyn,

 

Your country is now updated, feel free to continue with your application now. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Dianne V Member Since: Jul 6, 2020
3603 of 3,808

Please assist with my freelancer profile set up. I want to add my UK number. I have a UK number but am based in Johannesburg South Africa currently. The profile is stuck on USA and adds +1 when I try and add my expertise on the set up page. I can't receive my verification code. Your help is appreciated.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3604 of 3,808

Hi Dianne,

 

Just to clarify, are you relocated for a longer period of time or not?
If you`re relocating for a longer period then the address will need to reflect your current location. If not, our team will update your country to UK and you can add your home address. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Dianne V Member Since: Jul 6, 2020
3605 of 3,808

Hi Govan

 

I am in Johannesburg South Africa, I will be based here for the next 6 months or more

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3606 of 3,808

Hi Dianne,

 

Your country is now updated, feel free to update the rest of your address. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Dianne V Member Since: Jul 6, 2020
3607 of 3,808

Hi Goran

 

Thank you for changing the country, I selected USA on the registration page. There is still a problem (see attachment), it is still picking up USA details for Johannesburg in California and the State/ province is still USA details.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
3608 of 3,808

Hi Dianne,

 

Please clear your cache and cookies, once you`ve logged in again try to add your Street Address first and then your city. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Dianne V Member Since: Jul 6, 2020
3609 of 3,808

Hi Goran

 

Thank you for getting back to me.

 

I cleared all cookies under settings in Google ( see attachement). I then tried to add my address, but, they also have 9 Vivien in California Smiley Happy see screenshot. It still states South Africa in Country.

 

I hope I cleared my cookies and cache in the right place.

 

Please continue to assist me.

 

Thanks

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
3610 of 3,808

Hi Dianne,

 

One of our team members will reach out to you directly to assist you with completing your address information.

 

Thank you for your patience.  


~ Bojan
Untitled
TOP KUDOED MEMBERS