Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

jgodek
Active Member
Jeff G Member Since: Jul 4, 2020
3641 of 3,953
Thanks!
ed787075
Active Member
Paty A Member Since: Jul 4, 2020
3642 of 3,953

Hi! i´m new in upwork and i can´t complete my profile because i selected a wrong country and i can´t submit a real phone nummer becuase it dosen´t let me change the country. 

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
3643 of 3,953

Hi Paty,

 

Please let us know which country would you like to reflect on your account as your location. We’d be happy to update it for you.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
ed787075
Active Member
Paty A Member Since: Jul 4, 2020
3644 of 3,953

I live in Mexico, thanks for your help 

tinker_bell3
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
3645 of 3,953

Hi Paty,

 

Your country has been updated to Mexico. 


-Joanne
Untitled
ed787075
Active Member
Paty A Member Since: Jul 4, 2020
3646 of 3,953

thank you very much!

02a45be3
Active Member
Skill Seeds L Member Since: Jul 4, 2020
3647 of 3,953

I want to change my country too to Nigeria. I don't have any slightest idea how to go about this. 

d9d68f79
Active Member
MOHAMMED S Member Since: Jul 5, 2020
3648 of 3,953

Hi,

 

I just created a new freelancer account. I had an old client account. Im looking for work so had to create a new freelancer account. My country is set to UNited Arab Emirates. For the time being I have enbtered my UAE address and telephone number. But Im going to be working from INDIA. Please update, if possible.  My address and number:

**Edited for Community Guidelines**

djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
3649 of 3,953

Hi MOHAMMED,

 

I checked and it seems that you already closed your account.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
e8cac133
Active Member
Donalyn F Member Since: Jul 6, 2020
3650 of 3,953
Hi,

Please change my default country from UK to Philippines.

I can't proceed creating my profile because the country code is +44, it should be +63.

I can't also login to my "Freelance" Account because I am always directed to " https://www.upwork.com/ab/create-profile/introduce-yourself/ "

Your immediate attention would be highly appreciated.

Thanks!
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS