Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Active Member
Amalya H Member Since: May 6, 2018
581 of 3,916

Hi!

Could you please help me to change my country from Belgium to Spain? The "Country" field is not active to change. Because of this I cannot complete my profile information and go on.

Thank you in advance.

 

Regards,

Amalya

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
582 of 3,916

Hi Amalya, 

 

 Your country has been updated from Belgium to Spain. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
Active Member
Amalya H Member Since: May 6, 2018
583 of 3,916

Thank you for quick response!

Regards,

Amalya

Active Member
Prerna S Member Since: May 30, 2018
584 of 3,916
Hi Nina,
My country got selected to United States by default.Can you please change my country to India so I can complete my profile
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
585 of 3,916

Hi Prerna,

 

Your country has been updated to India. Thank you!


Untitled
Active Member
Baris S Member Since: Jun 6, 2018
586 of 3,916

Hi I am reviewing my Upwork profile however my country is set to Turkey but now I live in Germany Berlin but can't change it. What should I do.

Community Guru
Nina K Member Since: Nov 29, 2017
587 of 3,916

Hi Baris,

I've gone ahead and changed your country to Germany, so you should be good to go in this regard.

~Nina
Active Member
Artem K Member Since: Jun 19, 2018
588 of 3,916

I was registered from Austria, currently I am in Armenia. The platform is not offering me possibility to change my country.

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
589 of 3,916

Hi Artem,

Our team just updated your country to Armenia, feel free to update the rest of of your address. Thank you!


Untitled
Active Member
lina v Member Since: Jun 25, 2018
590 of 3,916

hello

 

i sign up long time ago from another country (colombia) but now i'm living in the UK and i'm not able to change the information in the 'profile creating' step. could you help me?

 

thank you!

TOP KUDOED MEMBERS