Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Highlighted
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
801 of 3,825

Hi Junaid,

 

Your country has been updated as requested.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Highlighted
Active Member
Andres L Member Since: Jun 11, 2020
802 of 3,825

I have the same issue too. I can not change my country from Colombia to Argentina

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
803 of 3,825

Hi Andres,

 

Your country has been updated to Argentina. Thanks!


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Hassan F Member Since: Jun 15, 2020
804 of 3,825

I can't change my country to UAE. I don't know why I'm unable to change it 

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
805 of 3,825

Hi Hassan and Fatima,


Your countries are now updated, thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Tulsi K Member Since: Jun 20, 2020
806 of 3,825
While signing up I had not changed my country from default and now it does not show any option to chnage my location. Stuck in signing up
any solution?
Highlighted
Active Member
Atharv M Member Since: Jun 20, 2020
807 of 3,825

I recently signed up for Upwork and while submitting my application, my country is selected as United States by default. I want to update it to India, however, I am unable to do so as the option appears greyed out. I would appreciate it if you could assist me. Thanks!

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
808 of 3,825

Hi Atharv,

 

Your country has been changed to India. Thanks.


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Rachelle C Member Since: Jun 24, 2020
809 of 3,825

Hi Nina - I am having this same issue. Are you able to help me change my country from UK to USA? Thank you!

Highlighted
Active Member
Qasim A Member Since: Jun 26, 2020
810 of 3,825
My country is set to UK while I live in Pakistan. Please help.
TOP KUDOED MEMBERS