Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Community site doesn't work on mobile

abinadab-agbo
Community Guru
Abinadab A Member Since: Sep 26, 2016
1 of 6

The menu button doesn't work for the forum on mobile.

See screenshot. When you click on the menu on top right, it's just blank.Screenshot_20200504-013204.jpg

abinadab-agbo
Community Guru
Abinadab A Member Since: Sep 26, 2016
2 of 6
You have to be on the home page to replicate the bug.
It seems to work fine on other pages.
aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
3 of 6

Hi Abinadab, 


Thank you for sharing this here. I'll make sure to check this with the rest of the team. 


~ Avery
Upwork
vladag
Community Manager
Vladimir G Community Manager Member Since: Oct 31, 2014
BEST ANSWER
4 of 6

Hi Abinadab,

 

I've checked and the menu button works as expected on the home page on my end. Could you please clear your browser's cache and if the issue persists try whether you're getting the same result when using the button in a different browser?

Untitled

View solution in original post

abinadab-agbo
Community Guru
Abinadab A Member Since: Sep 26, 2016
5 of 6

It's now working. It suddently started working after you posted.

I didn't make any changes or clear any cookies.

Thanks!

 

 

IMG_20200504_152835.jpg

vladag
Community Manager
Vladimir G Community Manager Member Since: Oct 31, 2014
6 of 6

Thanks for confirming, Abinadab! 

Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS