๐Ÿˆ Community
nymerion
Member

Frustrating Visual Bug

Hello all. There's a bug under the Job Feed. Whenever a new job posting appears, it says "1 day ago" but when I click it to read the whole description it says the actual time that it's posted. 

 

I've attached an image for your convenience. Is anyone else getting this bug?

 

Thanks!

9 REPLIES 9
maheshajwani
Member

No, mine is working fine.

vladag
Community Manager
Community Manager

Hi Konstantine,

 

I've checked your job feed and this job is displaying a correct and matching timeline, both in the feed and on the job posting page.

 

Feed.png

Feed2.png

Untitled

I'm sorry but all of the jobs posted in my Job Feed are showing as "1 day ago". When I enter them however,the timeline is correct.

Hi Konstantine,

 

Could you please try and clear your cache and cookies? I just tried replicating and could see jobs posted an hour or two ago in your Job Feed.

~ Valeria
Upwork

I cleared cookies and cache but I still see all job postings as "1 day ago" .

 

 

Even if I press the "Sort by:Newest" tab, everything is shown as 1 day ago as seen in my attached picture below.

Hi Konstantine,

 

It looks like your clock is set incorrectly. On your screenshot it says 8:41PM 5/14/2016. That's probably why you see all posts as posted a day ago. 

~ Valeria
Upwork

I'm literally facepalming on myself right now LOL. Thanks 

anima9
Member

I had a similar case but when viewing proposals. One job showed something like "4 hours ago" when the guy asked for my interview 5-6 days back. I didn't mind it since it's probably some code-thing and probably fixed by now.

Learning Paths